Despre noi

Puterea unei echipe sta in oamenii sai!

Prezenti de peste 20 ani pe piata, la nivel national, ne mandrim cu cei peste 2.000 de angajati si colabolatori, gestionati de o echipa de management performanta.

Parteneriat Dantem Polonia
2023
De-a lungul anului 2023 ESSA si-a consolidat parteneriatul demarat in 2022 cu Dantem Polonia, oferind servicii profesionale de inventariere pe piata romaneasca. De asemenea, ESSA si-a dezvoltat divizia de lucratori NON-EU, infiintata in 2022.
2022
Certificari Ecovadis si Smeta4Pillars In 2022, ESSA si-a continuat strategia de business sustenabil, obtinand, pe langa certificarea Ecovadis (medalia de argint, in 2021) si certificarea Smeta4Pillars de la Sedex.
ESSA se reinventeaza
2021
urmare a pandemiei de Covid-19, ESSA a trebuit sa se reinventeze. Serviciile de BTL au fost inlocuite cu cele de Management POSM, de depozitare sau de picking.
2020
ESSA devine S.A La inceputul anului 2020, ESSA s-a transformat in S.A, decizie luata ca urmare a numarului mare de angajati si a volumului de business in crestere.
ESSA sarbatoreste 15 ani de activitate
2019
Anul 2019 - an aniversar; sarbatorim, alaturi de partnerii si angajatii nostri, 15 ani de succes pe piata din Romania! Descarca de aici RAPORT NON FINANCIAR ESSA 2019
2016
ESSA incorporeaza restul de brand-uri ESSA devine principala companie din grup, unificand toate cele trei servicii: merchandising, BTL, leasing.
Apare ESSA
2014
Din acest an, incepem sa oferim personal in sistem leasing pentru marile retele de retail - Mega Image, Metro C&C, Auchan Romania, Real Hyper etc;
2008
Ne-am concentrat atentia pe trade activations & shopper marketing In anul 2008 apare Pella Events, oferind servicii de BTL /in store activations; inregistreaza o cifra de afaceri medie de 3.5 mil EUR/an si un numar mediu de 450 angajati;
Apare grupul
2004
In anul 2014 a fost fondata compania BIP Grup, oferind servicii de merchandising, la nivel national.

Conducere

Eugen Saulea | CEO

Puterea unui business sta in oamenii sai

Viziunea mea de business este aceea de a le oferi partenerilor nostri toate serviciile conexe procesului de vanzare efectiva.

Preluam produsul din receptie, punem produsul in raft, promovam ofertele, recomandam optim consumatorilor, transportam si plasam materiale de comunicare, formam si delegam personal pentru structurile punctelor de vanzare. Este un cerc pe care-l deschidem si inchidem cu aceste servicii, incercam sa formam pe piata din Romania echipe de “team total”.

In cei 20 ani de activitate am reusit sa formez o resursa umana performanta, sa atrag toate resursele logistice si financiare prin care sa garantam servicii integrate.

Logo signature
Excelenta din experienta

ESSA GROUP
Excelenta din experienta

Excelenta din experienta
  • 4 divizii nationale ce opereaza simultan, 7 zile din 7 – leasing, merchandising & GOP, BTL & events, management POSM & teatralizari;
  • 2.097 angajati permanenti, prezenti la nivel national, in toate canalele de distributie;
  • Peste 1.500 de colaboratori delegati lunar in reprezentarea portofoliului partenerilor deserviti, in cadrul campaniilor de instore si outdoor;
  • structura nationala de 18 depozite de tranzit si un depozit central de peste 7.000 mp, locat in Bucuresti;
  • peste 54.000 de km parcursi lunar pentru implementarea programelor de management POSM & teatralizari, nivel national;
  • 7 birouri regionale si 3 birouri centrale de recrutare, selectie si plasare forta de munca – autorizati ca AMT;
Partners
20
ani
experienta
1400
de angajati
si colaboratori
50
de
clienti
8000
de proiecte
implementate

Acoperire Nationala

Acoperire Nationala

Suntem prezenti, cu structuri proprii, in toate localitatile din Romania, pana la limita de 40.000 locuitori.

Acoperim localitatile foarte mici si mediul rural cu rute mobile.

Vezi Detalii
Acoperire Nationala