ACT ADITIONAL NR. 1 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE «Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa!»


ACT ADITIONAL NR. 1

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

«Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa!»

05 Octombrie – 30 Noiembrie 2020

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

 

1.1. Campania promotionala «Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa!» ("Campania") este organizata si desfasurata de Societatea GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (denumita in continuare "Organizatorul "), o societate din Romania, cu sediul social in Bucuresti, cod postal 050552 avand Codul Unic de Inregistrare 8844340, denumita in cele ce urmeaza „Organizator” sau GSK.

Campania se derulează prin intermediul agenţiei SC ESSA SALES & DISTRIBUTION SA, societate comercială cu sediul în România, Strada Siret, nr. 40, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/13522/2013, C.U.I. RO27206038 (denumită în continuare „Agenţia”). sunt acestea mentionate in prezentul Regulament, cu scopul implementarii prezentei campanii;

 

1.2. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament (denumit in continuare "Regulament Oficial") astfel cum sunt mentionate mai jos.

 

1.3. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public Conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul web www.essagroup.ro sectiunea Regulament, fiind disponibil in mod gratuit oricarei persoane.

 

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sau schimbari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea acestora in mod oficial pe toate canalele de comunicare prin care regulamentul a fost facut public in prima instanta, la momentul anuntarii Campaniei promotionale.

 

Avand in vedere art. 3.1. din Regulamentul Oficial al Campaniei “Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa!“, desfasurata in perioada 05 Octombrie – 15 Noiembrie 2020 (denumita in continuare „Campania”).

 

Art. 1. Se modifica sectiunea 3.  din Regulamentul oficial al Campaniei, astfel:

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

 

3.1. Campania va fi lansata la data de 05 Octombrie 2020,  ora 00:00 si va dura pana la data de 30 Noiembrie 2020, ora 23:59, inclusiv (denumita in continuare “Perioada Campaniei”), Organizatorul prelungind perioada de Campanie. Participantii se pot inscrie in Campanie exclusiv in perioada mai sus mentionata.

 

3.2. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

Art. 2. Se modifica sectiunea 7.13.  din Regulamentul oficial al Campaniei, astfel:

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI

 

Mecanismul campaniei Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa este urmatorul:

Orice cumparator care achizitioneaza pe un singur bon fiscal, oricare produse Sensodyne, Parodontax, Aquafresh si/sau Corega din cele mentionate la art. 4.1. de mai sus, in valoare de minimum 25 lei, poate castiga un premiu ce consta intr-un telefon mobil Apple iPhone 11, 128 GB sau un Apple watch 5 sau o pereche de casti Apple AirPods 2.

In acest scop, dupa achitarea produselor achizitionate, pentru inscrierea in tombola din prezentul  Regulament, consumatorii pot trimite un SMS la numarul 1883 care sa contina numarul de bon fiscal.

 

Desemnarea castigatorilor premiilor Campaniei promotionale se va face astfel:

 

7.1. Premiile oferite la aceasta Campanie promotionala se vor acorda prin tragere la sorti, pe baza unui algoritm electronic automatizat, cu ajutorul unui program informatic de extrageri specializat, conform mecanismului de mai jos.

 

7.2. Pentru a se inscrie in tragerile la sorti pentru castigarea premiilor Campaniei, Participantii trebuie sa achizitioneze orice produse din gamele Sensodyne, Parodontax, Aquafresh si/sau Corega din cele mentionate la Art. 4.1 in valoare de minim 25 lei, din oricare magazine de pe teritoriul Romaniei, din prezentul Regulament si sa trimita numarul bonului fiscal care face dovada achizitiei prin SMS la nr. 1883 (numar cu tarif normal, operabil din retelele Orange, Vodafone, Telekom, Digi).

 

7.3. Fiecare bon fiscal poate fi inscris in Campanie o singura data.

 

7.4 Un participant are dreptul sa se inscrie cu cel mult 5 bonuri fiscale pe zi si maxim 50 bonuri fiscale pe toata perioada Campanie, insa poate fi desemnat castigator o singura data, pe toata perioada campaniei.

 

7.5. Fiecare numar de bon fiscal corect inscris, ii aduce Participantului o sansa de castig la premiile ce urmeaza a fi atribuite prin tragere la sorti.

 

7.6. Pentru ca o inscriere sa fie validata preliminar, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 

7.6.1. sa contina un numar de bon fiscal care sa ateste achizitia realizata, respectiv oricare produse din gamele Sensodyne, Parodontax, Aquafresh si/sau Corega, din cele mentionate la Art. 4.1 din oricare magazine de pe teritoriul Romaniei.

 

7.6.2. numar bonului fiscal sa fie inscris in Campanie in perioada 05 Octombrie 2020, ora 00:00 – 30 Noiembrie 2020, ora 23:59 .

 

7.6.3. Numar bonului fiscal sa nu mai fi fost inscris anterior în Campanie.

 

7.7. Fiecare inscriere prin SMS este validata preliminar la momentul intrarii in Campanie. In acest sens, pentru fiecare inscriere efectuata, participantul va primi din partea Organizatorului, imediat, prin mesaj de confirmare prin SMS, unul din urmatoarele raspunsuri:

 

7.7.1. daca numarului bonului fiscal a fost inscris fara numarul bonului fiscal atunci participantul va primi un mesaj de forma:

 

Ne pare rau, ai trimis un mesaj gol! Te rugam sa reincerci sa introduci textul corect! Succes!

 

7.7.2 daca numarul bonului fiscal a fost inscris in forma corecta si nu a mai fost inscris anterior in Campanie, atunci participantul va primi un mesaj de forma:

 

Felicitari! Te-ai inscris in Campania Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa                                             ” Pastreaza bonul fiscal pentru validare! Te poti informa despre privind politica GDPR pe www.essagroup.ro

 

7.7.3 daca de pe acelasi numar de telefon se trimit mai mult de 5 mesaje de inscriere pe zi, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

 

Iti multumim pentru inscrieri, ai depasit deja limita maxima de 5 inscrieri pe zi conform Regulamentului! Te asteptam si maine cu noi inscrieri!

 

7.7.4 daca un numar de bon fiscal este inscris in data de 30.11.2020,  dupa ce se depaseste limita de 5 numere, respectiv in ultima zi de Campanie, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

 

Iti multumim pentru inscrieri, ai atins limita maxima de 5 inscrieri /zi conform Regulamentului! Fiind ultima zi de campanie, nu se mai pot inscrie alte bonuri

 

7.7.5 daca un numar de bon fiscal va fi trimis de mai multe ori de pe acelasi numar, Participantul va primi un mesaj cu urmatorul raspuns:

 

Acest bon a mai fost inscris. Pentru noi sanse la premii te rugam sa reincerci cu un nou bon fiscal! Succes!

 

7.7.6 pentru fiecare inscriere trimisa inainte de data si ora inceperii Campaniei , indiferent de cate numere de bon fiscal trimite, participantul va primi un mesaj de raspuns in legatura cu prezenta Campanie:

 

Inscrierea nu este valida, campania se deruleaza in perioada 05.10 – 30.11.2020. Te rugam sa revii cu o achizitie a produselor participante in aceasta perioada! 

 

7.7.7 pentru fiecare inscriere trimisa dupa data si ora inchiderii Campaniei, indiferent de cate numere de bon fiscal trimite, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

 

Campania  s-a incheiat! Va invitam sa participati la campaniile noastre viitoare!

 

 

7.7.8 daca un numar de bon fiscal este inscris in perioada  05.10.2020-30.11.2020 si  depaseste limita maxima de 50 numere de bonuri fiscale inscrise pe toata perioada Campaniei, participantul va primi un mesaj cu urmatorul continut:

Iti multumim pentru inscrieri, ai atins limita maxima de 50 inscrieri in Campanie, conform Regulamentului! Te asteptam sa participi si la viitoarele campanii!

 

MENTIUNI:

 

  1. Un numar de bon fiscal poate fi inregistrat o singura data in Campanie de pe un singur numar de telefon mobil;
  2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica textul mesajelor Campaniei, prin intermediul unui act aditional la prezentul Regulament, modificare ce va fi semnalata pe pagina oficiala a campaniei www.essagroup.ro, sectiunea Regulamente.
  3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a invalida mesajele de participare care contin informatii vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare. Mesajele de inscriere la Campanie trimise de pe numere scurte sau de pe internet nu vor fi luate in considerare;
  4. Organizatorul isi rezerva dreptul de  a intreprinde verificari in baza de date a Campaniei pentru a preveni eventuale tentative de fraudare. In cazul in care un numar de telefon atrage atentia prin numarul excesiv de participari, sau Organizatorul descopera persoane care folosesc mai multe numere de telefon pentru a se inscrie in campanie, posesorul numarului de telefon de pe care s-au facut aceste inregistrari va fi contactat si i se va solicita sa faca dovada achizitionarii Produselor Participante. In cazul in care Participantul refuza sa faca dovada detinerii bonurilor pentru numere inscrise in Campanie, acestuia i se va bloca accesul in cadrul Campaniei si i se vor anula participarile anterioare;
  5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si solicita orice bon fiscal ce atesta achizitia  Produselor Participante la Campania Promotionala la un moment dat.

 

 

CLAUZE DIVERSE DE INSCRIERE

 

7.9. In cazul in care un Participant reclama, in orice modalitate (prin transmiterea unui e-mail la adresa de mail gdpr@essagroup.ro), invalidarea bonului fiscal, inscris prin SMS, indiferent de motivele pe baza carora are loc aceasta invalidare (ca de exemplu, numarul bonului fiscal a mai fost inscris in Campanie anterior, numarul bonului fiscal este gresit, incomplet sau incorect, etc) atunci se va respecta urmatoarea procedura de validare sau invalidare preliminara:

 

7.9.1. Organizatorul ii va solicita Paticipantului sa formuleze reclamatia pe adresa de mail gdpr@essagroup.ro si sa prezinte in termen de 48 de ore de la data formularii acelei reclamatii, dovada detinerii in original a bonului fiscal participant pe care figureaza codul unic de casa. Participantul poate face dovada detinerii bonului fiscal in original prin prezentarea acestuia la adresa Organizatorului prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire sau prin curier ori prin transmiterea unei fotocopii lizibile (fotografie sau scan) a bonului fiscal la adresa de e-mail, pentru a se putea verifica daca validarea preliminara a fost facuta corect;

 

7.9.2. In cazul in care numarul bonului fiscal revendicat in cadrul reclamatiei a fost inscris anterior in Campanie de catre un alt Participant, pentru a se putea face validarea Participantului ce a achizitionat in realitate si in mod corect Produsul participant si a facut inscrierea in Campanie in mod corect, Organizatorul il va contacta si pe Participantul care a inscris in prealabil in Campanie numarul bonului fiscal, la numarul de telefon de la care s-a efectuat inscrierea si ii va comunica respectivului Participant scopul apelului. Dupa instiintarea Participantului despre situatia de fapt si despre faptul ca apelul respectiv va fi inregistrat, acestuia i se va solicita sa prezinte in termen de 48 de ore  lucratoare de la data contactarii sale telefonice, dovada detinerii in original a bonului fiscal pentru a se putea face in acest fel validarea sa preliminara fata de situatia de fapt existenta. Participantul poate face dovada detinerii bonului fiscal inscris prin trimitere unei foto-copii lizibile a acestuia prin e-mail, pentru a se putea verifica daca validarea sa preliminara a fost facuta corect;

 

7.9.3. In cazul in care vreunul dintre Participantii mentionati la articolele de mai sus nu respecta termenul mentionat in cadrul acestor articole, refuza prezentarea dovezii detinerii bonului fiscal in original, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a invalida inscrierea respectivului Participant, prin eliminarea inscrierii acestuia din baza de date a Campaniei, fara a avea obligatia de a notifica in prealabil participantul care nu a facut dovada detinerii bonului fiscal pentru validarea inscrierii;

 

7.9.4. In cazul in care participantul aflat in situatia descrisa la art 7.9.3 motiveaza intemeiat imposibilitatea prezentarii in termenul de 48 de ore acordat initial, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi acest termen cu inca 48 ore (in situatiile in care durata Campaniei permite aceasta prelungire, participantul suportand insa, in cazul nesocotirii acestor termene si proceduri, consecinta imposibilitatii validarii inscrierii sale in timpul necesar în baza de date a Campaniei pentru a putea participa la extragerea ce urmeaza);

 

7.9.5. In situatia in care Participantii aflati in situatia descrisa la art 7.9.1 - 7.9.4 de mai sus transmit Organizatorului dovada detinerii bonului fiscal prin fotocopie la adresa de e-mail sau numarul de fax comunicate de operatorul Infoline, iar la primire se constata de catre Organizator ca documentele transmise nu sunt lizibile sau in cazul in care Organizatorul are indoieli cu privire la veridicitatea informatiei care se regaseste pe fotocopiile transmise, acesta (Organizatorul) are dreptul de a solicita in mod expres transmiterea bonului fiscal in. original, prin posta sau curier la adresa Organizatorului, in scopul verificarii exacte a situatiei.

 

7.10. Un Participant poate inscrie in Campanie maxim 5 bonuri fiscale valide pe zi si maxim 50 de bonuri fiscal pe toata durata Campanie, fiind  supus obligatiei de a pastra si, dupa caz, prezenta dovada detinerii bonului fiscal cu Produselor participante Corega in original pentru a putea fi validat in cazul unei eventuale reclamatii sau in cazul desemnarii sale ca si castigator, pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

 

7.11. La tragerile la sorti nu vor participa inscrierile prin SMS care nu cuprind informatiile solicitate conform specificatiilor de mai sus sau in care Participantii furnizeaza bonuri fiscale incomplete/incorecte, precum si inscrierile efectuate in afara perioadei desfasurarii Campaniei.

 

7.12. Dupa data limita de inscriere (30 Noiembrie 2020, ora 23:59), Organizatorul nu ia in considerare inscrierile in Campanie efectuate prin intermediul SMS.

 

 

 

7.13. Fiecare bon fiscal poate fi inscris in Campaniei o singura data, indiferent de numarul de telefon utilizat la inscriere.

 

Din lista numerelor de telefon centralizate intr-un excel, care au inscris numarul bonului fiscal prin sms la 1883  (numar cu tarif normal) in perioada Campaniei, se vor extrage aleator, cu asistenta notariala, cu ajutorul platformei www.random.org, 18 castigatori, astfel:

 

 

Lista cu numerele de telefon care au inscris numarului bonului fiscal prin SMS la 1883 pe toata perioada campaniei,  se va centraliza la finalul campaniei, in format excel cu datele complete si valide ale participantilor (nr. telefon, data inscriere, mesajul trimis pentru inscriere). Se vor extrage:

  1. Primii 3 castigatori si primele 3 rezerve aferente premiului: Apple iPhone 11, 128 GB;
  2. Urmatorii 5 castigatori si urmatoarele 5 rezerve aferente premiului: Apple watch 5;
  3. Urmatorii 10 castigatori si urmatoarele 10 rezerve aferente premiuliu: Apple AirPods 2.