ACT ADITIONAL NR. 1 REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE


ACT ADITIONAL NR. 1

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

«Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa!»

05 Octombrie – 15 Decembrie 2020

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

 

1.1. Campania promotionala «Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa!» ("Campania") este organizata si desfasurata de Societatea GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (denumita in continuare "Organizatorul "), o societate din Romania, cu sediul social in Bucuresti, cod postal 050552 avand Codul Unic de Inregistrare 8844340, denumita in cele ce urmeaza „Organizator” sau GSK.

Campania se derulează prin intermediul agenţiei SC ESSA SALES & DISTRIBUTION SA, societate comercială cu sediul în România, Strada Siret, nr. 40, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/13522/2013, C.U.I. RO27206038 (denumită în continuare „Agenţia”). sunt acestea mentionate in prezentul Regulament, cu scopul implementarii prezentei campanii;

 

1.2. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament (denumit in continuare "Regulament Oficial") astfel cum sunt mentionate mai jos.

 

1.3. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public Conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul web www.essagroup.ro sectiunea Regulament, fiind disponibil in mod gratuit oricarei persoane.

 

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sau schimbari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea acestora in mod oficial pe toate canalele de comunicare prin care regulamentul a fost facut public in prima instanta, la momentul anuntarii Campaniei promotionale.

 

Avand in vedere art. 3.1. din Regulamentul Oficial al Campaniei “Un zambet sanatos iti face ziua mai frumoasa!“, desfasurata in perioada 05 Octombrie – 15 Noiembrie 2020 (denumita in continuare „Campania”).

 

Art. 1. Se modifica sectiunea 3.  din Regulamentul oficial al Campaniei, astfel:

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

 

3.1. Campania va fi lansata la data de 05 Octombrie 2020,  ora 00:00 si va dura pana la data de 15 Decembrie  2020, ora 23:59, inclusiv (denumita in continuare “Perioada Campaniei”), Organizatorul prelungind perioada de Campanie. Participantii se pot inscrie in Campanie exclusiv in perioada mai sus mentionata.

 

3.2. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

Art. 2. Se modifica sectiunea 7.13.  din Regulamentul oficial al Campaniei, astfel:

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL CAMPANIEI

 

 

7.13. Fiecare bon fiscal poate fi inscris in Campaniei o singura data, indiferent de numarul de telefon utilizat la inscriere.

 

Din lista numerelor de telefon centralizate intr-un excel, care au inscris numarul bonului fiscal prin sms la 1883  (numar cu tarif normal) in perioada Campaniei, se vor extrage aleator, cu asistenta notariala, cu ajutorul platformei www.random.org, 18 castigatori, astfel:

 

 

Lista cu numerele de telefon care au inscris numarului bonului fiscal prin SMS la 1883 pe toata perioada campaniei,  se va centraliza la finalul campaniei, in format excel cu datele complete si valide ale participantilor (nr. telefon, data inscriere, mesajul trimis pentru inscriere). Se vor extrage:

  1. Primii 3 castigatori si primele 3 rezerve aferente premiului: Apple iPhone 11, 128 GB;
  2. Urmatorii 5 castigatori si urmatoarele 5 rezerve aferente premiului: Apple watch 5;
  3. Urmatorii 10 castigatori si urmatoarele 10 rezerve aferente premiuliu: Apple AirPods 2.